FACIL
ESMORZAR CARMONYOLA 20 MINS
Aquests són perfectes per congelar
Ingredients
- 175 g de sucre moreno
- 100 g de farina integral
- 100 g de farina blanca
- 200g (mig paquet) de llevat en pols
- 1 culleradeta de bicarbonat de soda
- 2 culleradetes d'espècies barrejades
- ratlladura d'1 taronja
- 2 ous
- Oli de gira-sol 150 ml
- 200 g de pastanaga ratllada
Per al glacejat
- 100 g de mantega
- 300 g de formatge fresc tipus Philadelphia
- 100 g de sucre glacé
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
Preparació
Escalfa el forn a 180ºC (160ºC si té ventilador). Prepara un motlle
per a 12 muffins. En un bol, barreja el sucre, la farina, el bicarbonat,
la mescla d'espècies i la pela de taronja. Bat els ous i l'oli i afegeix
la mescla als ingredients secs amb la pastanaga ratllada. Reparteix la
preparació entre els motllos i enforna els pastissos durant 20-22 minuts,
fins que, si hi claves un escuradents, aquest en surti net. Refreda els
pastissos sobre una reixeta abans de glacejar-los.
Per al glacejat, bat la mantega fins que sigui tova. Després,
afegeix-hi el formatge fresc, el sucre glacé i la vainilla. Utilitza una
espàtula per glacejar a la part superior dels pastissos. Després, després
empolvora'ls per decorar-los.
No comments:
Post a Comment