Thursday, September 6, 2012

Pastissos de Pastanaga


FACIL
ESMORZAR CARMONYOLA 
20  MINS

Aquests són perfectes per congelar







Ingredients

  • 175 g de sucre moreno
  • 100 g de farina integral
  • 100 g de farina blanca
  • 200g (mig paquet) de llevat en pols
  • 1 culleradeta de bicarbonat de soda
  • 2 culleradetes d'espècies barrejades
  • ratlladura d'1 taronja
  • 2 ous
  • Oli de gira-sol 150 ml
  • 200 g de pastanaga ratllada


Per al glacejat
  • 100 g de mantega
  • 300 g de formatge fresc tipus Philadelphia
  • 100 g de sucre glacé
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla


Preparació

Escalfa el forn a 180ºC (160ºC si té ventilador). Prepara un motlle
per a 12 muffins. En un bol, barreja el sucre, la farina, el bicarbonat,
la mescla d'espècies i la pela de taronja. Bat els ous i l'oli i afegeix
la mescla als ingredients secs amb la pastanaga ratllada. Reparteix la
preparació entre els motllos i enforna els pastissos durant 20-22 minuts,
fins que, si hi claves un escuradents, aquest en surti net. Refreda els
pastissos sobre una reixeta abans de glacejar-los.
Per al glacejat, bat la mantega fins que sigui tova. Després,
afegeix-hi el formatge fresc, el sucre glacé i la vainilla. Utilitza una
espàtula per glacejar a la part superior dels pastissos. Després, després
empolvora'ls per decorar-los.



No comments:

Post a Comment